Red Dead Redemption 2'nin oyun içerisinde bulunan online modu şimdi Red Dead Online olarak ana oyundan bağımsız bir şekilde satışa sunuluyor.

Oyuncular tarafından merakla beklenen oyun sonunda geldi. Rockstar Games, oyunu tüm mağazalarda 15 Şubat tarihine kadar yüzde 75 gibi büyük bir indirimle yayınladı.

Ana oyundan bağımsız olarak çıkan Red Dead Online ile birlikte oyuncular Red Dead Redemption 2'ye sahip olmadan da Red Dead Online oynayabilecekler. Böylelikle oyuncular hem ana oyuna hem de online oyuna ayrı ayrı para vermek zorunda kalmamış olacaklar. Bu, oyunun sadece çevrimiçi modunu deneyimlemek isteyenler için oldukça güzel bir haber.

PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkan Red Dead Online, PlayStation 5 ve Xbox Series X / Series S'te bulunan geriye dönük uyumluluk sayesinde yeni nesil konsollarda da oynanabilecek. Paylaşılan bilgilere göre oyun, PC için Rockstar Games Launcher, Epic Games Store ve Steam'de yayınlandı. Oyunun şu anki Steam fiyatı ise 40 TL olarak karışımıza çıkıyor.



Ayrıca Rockstar Games, Red Dead Online'ı yüzde 75 gibi büyük bir indirimle çıkardı. Bu indirimin 15 Şubat'a kadar devam edeceği söyleniyor. Red Dead Online PC için Epic Games Store, Rockstar Games Launcher ve Microsoft Store'da %75'lik indirimle 39,75 TL'den satılıyor. PlayStation Store'da 159 TL'den satılan oyun, PS Plus abonelerine indirimli olarak sunuluyor.