Son zamanlarda adeta atağa kalkan realme, yeni modellerini bir bir sahneye çıkartıyor. Geçtiğimiz aylarda X50 5G’yi tanıtan ve bundan dolayı da büyük ilgi gören realme, farklı bir model için çalışmalarını hızla yürütüyor. X50t adı ile sahneye çıkmasını beklediğimiz cihazın ayrıca 5G bağlantı teknolojisine sahip olacağı da düşünülüyor. Cihazın çıkmasına çok kısa bir süre olmamasına rağmen, bazı sızıntılar da yavaş yavaş paylaşılıyor.



LCD bir ekran paneli ile gelmesi beklenen telefonda 120 Hz ekran yenileme hızı bulunuyor. Henüz batarya kapasitesi hakkında bir bilgi bulunmayan X50t için, X50m modelinden daha büyük bir batarya kapasitesine sahip olacağı düşünülüyor. 202 gramlık bir ağırlığa sahip olacak cihazda bunlara ek olarak 30W hızlı şarj desteği de yer alıyor. 

Donanımsal anlamda teknoloji tutkunlarını doyurmasını umduğumuz model, gücünü ise Qualcomm tarafından üretimi gerçekleştirilen Snapdragon 765G işlemcisinden alıyor. Sırtında dörtlü kamera kurulumu bulunacak olan realme X50t, 48 megapiksel çözünürlüğündeki ana kamerası ile iyi bir kamera deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Diğer kameraların detayları hakkında ise henüz herhangi bir bilgi paylaşılmıyor.