Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Realme, Hindistan pazarında OPPO'nun bir alt markası olarak başlamıştı ancak şimdi bağımsız bir marka haline geldi. Şirket, artık akıllı telefonlarla sınırlı değil ve varlığını birkaç başka kategoriye genişletti.

Şirket, her seferinde yeni ürünler piyasaya sürmeye devam ediyor. Şimdi, Çinli marka, Realme Hindistan ve Avrupa CEO'su Madhav Sheth tarafından resmi olarak duyurulan ilk dizüstü bilgisayarının lansmanı ile yeni bir ürün kategorisine girmeye hazırlanıyor. Teaser görüntüsü, Realme'den gelen dizüstü bilgisayarın, Apple'ın MacBook serisine çok benzeyen metal bir yapıya ve gümüş rengine sahip olacağını gösteriyor. Bunun dışında, şirket tarafından şu ana kadar başka bir şey açıklanmadı.



Birkaç ay önce, Realme'nin yakında bir MeowBook ​​dizüstü bilgisayar, Meow AI hoparlör ve Meow VR gözlükleri de dahil olmak üzere piyasada birkaç yeni ürünü piyasaya sürebileceği ortaya çıktı. Bu, şirket tarafından söz edilen yaklaşmakta olan dizüstü bilgisayarın MeowBook ​​olarak adlandırılabileceği anlamına geliyor.

Dizüstü bilgisayarların Intel veya AMD yongaları tarafından desteklenip desteklenmediği belli değil. Yaklaşan cihaz için birden fazla RAM ve depolama yapılandırması bekleniyor. Realme'nin ana veya kardeş şirketlerinin hiçbirinin dizüstü bilgisayar yapmadığı göz önüne alındığında, markanın ODM'lere güvenmesi muhtemel. Kesin olan bir şey, dizüstü bilgisayarın kutudan çıktığı gibi Windows 10 işletim sistemini çalıştıracağı.

Bu yılın başlarında, raporlar Realme dizüstü bilgisayarın bu yıl Haziran ayında piyasaya sürülebileceğini belirtmişti. Buna paralel olarak, dizüstü bilgisayarın teaser'ı şirket tarafından açıklandı. Buna göre, resmi lansman sadece birkaç gün veya hafta uzakta olabilir.

Realme, neredeyse tüm tüketici elektroniği kategorilerine giren Xiaomi ve Redmi'nin stratejisini takip ediyor gibi görünüyor. Piyasaya sürüldüğünde, Realme dizüstü bilgisayar, rekabetçi fiyatlarla Mi Notebook ve RedmiBook'un beğenisine karşı rekabet edecek.