Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Yazımıza başlamadan önce bu içeriğimizin yatırım tavsiyesi olmadığını sizlere belirtmek isteriz. Bu yazımızda Coingecko verilerine göre bu hafta en çok aranan altcoinleri ve popüler analist Kaleo tarafından patlamaya hazır olduğu iddia edilen 5 altcoinin hangileri olduğunu inceleyeceğiz.

Kripto paraların fiyatını, piyasa değerini, ticaret hacmini, popülaritesini ve daha farklı birçok özelliğini kontrol etmemizi sağlayan platformlardan biri olan Coingecko verilerine göre kripto piyasası yatırımcılarının hafta boyu en çok arama yaptığı ilk 10 altcoin aşağıdaki gibi;

1- WINk (WIN)
2- BitTorrent (BTT)
3- AIOZ Network (AIOZ)
4- Binance Coin (BNB)
5- Polkamon (PMON)
6- Tokocrypto (TKO)
7- PAID Network (PAID)
8- Ripple (XRP)
9- Enjin Coin (ENJ)
10- 1inch (1INCH)



Diğer yandan Popüler analist Kaleo'nun, patlamaya hazır olduğunu İddia ettiği 5 altcoin ise sırası ile şu şekilde;

1- Litecoin (LTC) Mevcut fiyatından %887 artarak 2.300 dolara kadar yükselebileceği belirtildi.

2- TRON (TRX) Önceki direncinin yeniden test edildiği ve yakın zaman içinde %75’lik bir artışla 0.12 dolardan 0.21 dolara çıkabileceği belirtiliyor.

3- Tezos (XTZ) Yaklaşık %500 artış beklenen XTZ'nin 5 dolardan 25 doların üzerine çıkacağı belirtildi.

4- Binance Coin (BNB) Paritenin şu anki 0.0069 değerinden 0.01’e kadar yükselerek yaklaşık %45’lik bir kazanç elde edeceği belirtildi.

5- Ethereum (ETH) Bir süredir büyük bir kırılımın beklendiği para biriminde, yukarı yönlü patlamak üzere olduğu belirtildi. (Ancak zaten yakın zaman önce ciddi anlamda değer artışı gerçekleşen bu para biriminde, bu öngörünün ne derece sağlıklı olduğunu sorgulamak gerekir)

Siz bu değerlendirmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Belirtilen kripto para birimleri sizce de bu kadar değer kazanabilir mi? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizimle paylaşabilirsiniz.