Aydın Valiliği"nden kendi isteği ile merkez valiliğine atanan Aydın Valisi Mustafa Malay veda ziyaretlerine devam ediyor. Aydın Emniyet Müdürü Mehmet Kamil Çolak önümüzdeki günlerde ilişiğini kesecek olan Aydın Valisi Mustafa Malay onuruna veda yemeği verdi.
Aydın Polisevi"nde verilen yemeğe Vali Mustafa malay"ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Zeynel Ilıca, Bara Başkanı Sümer Germen, ilçe kaymakamları, emniyet amirleri ve davetliler katıldı. Sessizliğin hakim olduğu yemekte, kimse konuşma yapmazken, Aydın Emniyet Müdürü Mehmet Kamil Çolak, 10 Nisan günü, hem Polis Bayramı olması hem de Vali Malay"ın ilden ayrılacak nedeniyle Valilik Makamına ayrıca ziyaret edeceklerini söyledi.
Aydın Valisi Mustafa Malay"ın aynı zamanda meslektaşları olduğunu ve mesleğe polislikten başladığını hatırlatan Emniyet Müdürü Mehmet Kamil Çolak, “Sayın Valimizin tayini nedeniyle ilimizden ayrılmadan önce onuruna bir veda yemeği tertip ettik. Kısa da olsa emrinde güzel ve başarılı günlerimiz oldu” dedi.