Bir dönemde gazetecilik yapan Olguncan, yakınları ve meslektaşları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü"nde uzun yıllar görev yapan ve 2 yıl önce emekliye ayrılan polis memuru Yüksel Olguncan (52), dün bir işi nedeniyle bulunduğu Kuşadası"nda aniden fenalaştı. Ambulansla hastaneye sevk edilen Olguncan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Uzun süredir kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü öğrenilen Olguncan, geçtiğimiz yıllarda başarılı bir anjiyo operasyonu geçirdiği öğrenildi.

Aydın"daki bir yerel gazetede bir süre görev yapan Yüksel Olguncan"ın ani ölüm haberi ailesi, sevenleri ve meslektaşlarını üzüntüye boğarken; Olguncan için bugün Öğle Namazı"na müteakip Merkez Beycamii"nde tören düzenlendi. Törene İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Kılıç, müdür yardımcıları, şube müdürleri, polis memurları, Olguncan"ın birlikte görev yaptığı basın mensupları, ailesi ve yakınları katıldı.
Kılınan Cenaze Namazı"nın ardından Olguncan"ın Türk Bayrağına sarılı tabutu, sevenleri ve meslektaşlarının omuzlarında cenaze arabasına kadar taşındı. Olguncan"ın cenazesi Kemer Mezarlığı"nda toprağa verildi./iha