1 ay içerisinde bin 300 kilogram civarında atık pil toplayan öğrenciler arasında ilk 3"e girenler ödüllendirildi. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık"ın makamında düzenlenen ödül törenine Kaymakam Caner Yıldız ve dereceye giren öğrenciler, okul müdürleri ve veliler katıldı.
Yarışma sonunda Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Aslıhan Eriş 7 bin 700 adet atık pil toplayarak laptop kazanırken, Cumhuriyet İlköğretim Okulu"ndan İlayda Yenigürbüz 7 bin 221 atık pille ikinci, İstiklal İlköğretim Okulu"undan Buse Topaç ise 5 bin 500 atık pille üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren öğrencilerin ödüllerini Kaymakam Caner Yıldız ve Belediye Başkanı Haluk Alıcık verdiler. Törende en çok atık pil toplayan Atatürk İlköğretim Okulu"na projeksiyon cihazı, Cumhuriyet İlköğretim Okulu"na bilgisayar ve İstiklal İlköğretim Okulu"na renkli yazıcı hediye edildi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yaptığı açıklamada, düzenlenen kampanya ile toplam bin 300 kilogram atık pil toplandığını ve 364 bin metrekare alanı pillerin zararından kurtardıklarına dikkat çekerek, “Herkez sağlıklı, doğal bir çevrede yaşama hakkına sahiptir. Biz doğayı korudukça, doğa da bizi korur. Kampanyaya katılan tüm okul ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.