Sizler için hazırladığımız videolar için zaman zaman çok uzun çalışmalar yapmamız gerekiyor. Öyle ki bir videoyu beğenmeyip en baştan tekrardan çektiğimiz zamanlar bile oluyor.

Bunun dışında unuttuğumuz detaylar, dil sürtmeleri, anlamsal bozukluklar akıp giden videoyu durdurup baştan çekmemize neden oluyor.

Bazen ise hiç beklemediğimiz anda çekimin orta yerinde stüdyoya ansızın dalan kişiler, çekimin tüm seyrini değiştirebiliyor.

Size genel olarak montajlanmış kusursuz bir video sunsak da kamera arkasında olan biten çok farklı bir dünya var.

Bu içeriğimizde kamera arkasında yaşananları sizlerle paylaşmak istedik. Dilerseniz aşağıdan kamera arkasında yaşadıklarımıza sizler de göz atabilirsiniz.

Pazartesi sendromundan kurtulun! Bu içerik yüzünüzü güldürecek!

Önümüzdeki günlerde bu videonun devamının geleceğini de sizlerle paylaşalım. Belki ayda bir ya da 3 haftada 1 yeni bir bölüm gelebilir. Bu tamamen sizden gelecek tepkilere ve dönütlere bağlı diyebiliriz.

Eğer siz de TeknolojiOku YouTube kanalının yayınladığı videolardan ilk olarak haberdar olmak istiyorsanız kanalımıza abone olmayı ve bildirimler için zili açmayı da unutmayın.

Ayrıca önümüzdeki dönemde kanalımızda aktif edeceğimiz katıl özelliği sayesinde, sıkı takipçilerimize özel çekilişler ve içerikler üreteceğimizin sinyalini de şimdiden verelim.

Teknoloji ya da bizimle ilgili herhangi bir sorunuz varsa bu videonun altına yorum olarak yazabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde farklı içeriklerle tekrardan karşınızda olmak dileğiyle.