Elektronik cihazları korumak için farklı çözümler bulunuyor. Bunlar genelde kılıf şeklinde olsa da bazı durumlarda özel aksesuarlar da bu işler için kullanılabiliyor. Papscover isimli çözüm ise otomobillerde kullanılan kaplama çözümünün elektronik cihazlara uyarlanmış hali. Önceden belirlenen cep telefonu, oyun konsolu, bilgisayar, oyun kolu ve akıllı saatler için birçok kaplama seçeneği tercih edilebiliyor. 

Kullanıcıların kendisinin yaptığı kaplama işlemi çok zor ve karmaşık değil. Ayrıca hemen hemen her ürün için bir nasıl yapılır videosu www.papscover.com adresinde yer alıyor. Bu videolara bakarak sizde hızlıca ve kolay bir şekilde elektronik cihazlarınızı kaplayabiliyorsunuz. 

Biz Xbox One oyun konsolumuzu paps bombası deseni ile kapladık. Yaptığımız deseni platformun internet sitesinde görebilirsiniz. Bu tarz bir kaplamanın bedeli ise 100 TL. İstediğiniz zaman çıkarabildiğiniz bu kaplama iz bırakmıyor. Biz kapladıktan sonra yaklaşık 15 gün kullandık ve solma ya da soyulma gibi bir sorun olmadı. 

Papscover çözümleri ile yaşadığımız deneyimi aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz: