Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Oppo Reno serisinin yeni modellerini bir süre önce Asya pazarında satışa sunmuştu. Nihayet bu modeller ülkemizde de raflardaki yerlerini almaya başladı. Yeni Reno serisinin ülkemizdeki ilk temsilcisi ise Reno5 oldu.

Oppo Reno5 genel anlamda bakıldığında selefi Reno4 ile pek çok benzer noktalar içeriyor. Hatta tasarım hatlarından tutun da kullandıkları yonga seti, dahili depolama alanı ve RAM kapasiteleri bile aynı.

Fakat geri planda, özellikle de kamera tarafında iki telefon arasında ciddi farklar olduğunu söyleyebiliriz.

Önümüzdeki günlerde bu farkları ön plana çıkardığımız bir karşılaştırma videosuyla zaten karşınızda olacağız.

Bugün yayınladığımız videoda ise Reno5'i kutudan çıkarıp kutu içeriğine göz attık. Ayrıca Reno4 ile yan yana getirip iki cihazın birbirilerine ne derece benzediklerine de değindik. Dilerseniz bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni videomuz ile ilgili sorularınızı bu sayfanın altında yer alan yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz. Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon sağlıyor.  

Oppo Reno5 fiyatı ve teknik özellikleri göz önüne alındığında hayli iddialı bir telefon diyebiliriz.

Malum bu zamanda orta segmentte 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı sunan çok fazla model yok. Lakin yine de 5000 TL'lik fiyat etiketinin bu telefona değip değmeyeceğini anlamak için kamera yeteneklerini de görmemiz gerekiyor.

Oppo Reno 5

Önümüzdeki günlerde kapsamlı bir Oppo Reno5 incelemesi ile karşınızda olacağız. Ayrıca ilerleyen süreçte Reno5 ve Reno4 karşılaştırması yapmayı da planlıyoruz. Bu süreçte bizleri takip etmeye ve abone olmadıysanız da kanalımıza abone olmayı unutmayın.