Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Oppo Reno 7 serisinin tamamı 25 Kasım'da Çin'de piyasaya sürülecek. Resmi duyuru öncesinde Oppo Reno 7, Oppo Reno 7 Pro ve Oppo Reno 7 SE modelleri Çin e-ticaret sitesi JD.com'da listelendi. Listeler, temel özelliklerle birlikte üç modelin görüntülerini de sızdırıyor. Oppo Reno 7 Pro, muhtemelen partinin en premium modeli olacak. Oppo Reno 7 ve Reno 7 Pro, 6,5 inç full HD+ OLED ekranlar ve 65W hızlı şarj destekli 4.500mAh pillerle gelebilir. Oppo Reno 7 SE varyantının yeni serideki temel model olduğu söyleniyor.



JD.com, lansman öncesinde Oppo Reno 7, Oppo Reno 7 Pro ve Oppo Reno 7 SE olmak üzere üç modeli de listeledi. JD.com'da listelenen Oppo Reno 7 render, telefonun ekranın sol üst köşesine yerleştirilmiş delikli bir ekran tasarımına sahip olabileceğini gösteriyor. İki büyük sensör ve bir küçük sensör ile üçlü arka kamera kurulumuna sahip olması muhtemel. E-ticaret sitesi, telefonun Star Rain Wish (Mavi), Daw Gold ve Starry Night Black renk seçenekleriyle gelebileceğini öne sürüyor. Sızan özellikler arasında Snapdragon 778G SoC, 65W hızlı şarjlı 4.500mAh pil ve arkada 64 megapiksel ana sensör yer alıyor. Oppo Reno 7'nin 7.9 mm kalınlığında olduğu söyleniyor. Cihaz üç konfigürasyonda gelebilir – 8GB RAM + 128GB depolama, 8GB RAM + 256GB depolama ve 12GB RAM + 256GB depolama.



Premium Oppo Reno 7 Pro'ya gelince, JD.com'daki render, ön yüzün Reno 7 modeliyle aynı olacağını, ancak arkada dörtlü bir kamera ünitesine sahip olabileceğini gösteriyor. Reno 7 Pro'nun muhtemelen Reno 7 ile aynı renk seçenekleriyle gelmesi bekleniyor ve iki seçenekle piyasaya sürülmesi bekleniyor: 8GB RAM + 128GB depolama ve 12GB RAM + 256GB depolama. Oppo Reno 7 Pro'nun sızdırılan özellikleri arasında MediaTek Dimensity 1200 SoC ve 65W hızlı şarj destekli 4.500mAh pil bulunuyor.