Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden birisi olan Oppo, yeni modelleri için çalışmalarını var gücüyle sürdürüyor. Reno 5 serisi akıllı telefonların 10 Aralık'ta tanıtılması bekleniyor.

Oppo'nun resmi sitesinde yayınlanan Reno 5 ailesi görsellerinin daha önceki sızıntıları doğrular nitelikte olduğunu görüyoruz.

Oppo, Reno 5 serisi akıllı telefonlarını 10 Aralık tarihinde tanıtmaya hazırlanıyor. Şirket yeni modellerin ön siparişlerini şimdiden kabul etmeye başladı. Reno 5 ailesinin toplam üç adet akıllı telefondan oluştuğu söyleniyor. Bu modellerin Reno 5 5G, Reno 5 Pro 5G ve Reno 5 Pro Plus 5G olması bekleniyor. Ancak şimdilik Oppo'nun sitesinde Pro Plus 5G modeline dair bir açıklama yada görsel yüklenmediği göze çarpıyor. 

Reno 5 serisindeki akıllı telefonların tasarımları için hemen hemen birbirinin aynı diyebiliriz. Sadece Pro modeli kavisli bir ekran tasarımı ile ailenin geri kalanından ayrılıyor. Resmi sitede hakkında açıklama bulunan Reno 5 5G ve Reno 5 Pro 5G'nin 65 W hızlı şarj desteği olduğu bilgisi de paylaşılmış. Ancak cihazların pil kapasitelerinden bahsedilmemiş. 



Şimdilik resmi sitede paylaşılan bilgiler bunlarla sınırlı, ancak şu anlık onaylanmayan bilgilere göre Reno 5 serisinde 8 / 12 GB RAM ve 128  / 256 GB dahili depolama seçenekleri olacak. Ayrıca Reno 5 5G'nin Snapdragon 765G ile geleceği söylenirken, Pro modelinde Dimensity 1000+ işlemcisinin kullanılacağı tahmin ediliyor.