Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Oppo, yeni modelini yakın zamanda satışa çıkarmayı planlıyor. Oppo Reno 4 SE olarak adlandırılan söz konusu cihazın resmi render görüntüleri ile beraber özellikleri de ortaya çıktı. Super Flash Blue, Super Flash Black ve Super Flash White olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile gelen modelin tasarımsal yapısı bizlere sol üst tarafa konumlandırılan delikli selfie kamerası ve arka tarafta kare formun içerisinde bulunan kameraların yer aldığını gösteriyor.



Dilerseniz şimdi de telefonun genel özelliklerinden biraz bahsedelim. Ortaya çıkan detaylara göre Oppo Reno 4 SE, gücünü MediaTek Dimensity 800 5G yonga setinden alacak. Bu işlemciye 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının eşlik ettiğini belirtmekte fayda var. Cihazın 256 GB depolama versiyonunun da satışa sunulacağını ifade etmiş olalım. 



4.300 mAh'lik bataryasına 65W ultra hızlı şarj teknolojisini de entegre eden Oppo, bu sayede telefonun yalnızca 37 dakika içerisinde dolmasını sağlıyor. Şirketin böylece hızlı şarj konusunu önemseyen tüketicileri hedef alacağı ifade ediliyor. 169 gram ağırlığında olan cihazın ekranı ise 6.43 inç boyutunda ve 90 Hz yenileme oranına sahip oluyor. Şimdilik Oppo Reno 4 SE hakkında bildiklerimiz bunlar. Detaylar geldikçe paylaşmaya devam ediyor olacağız.