Akıllı telefon pazarının önemli üreticilerinden birisi olan Oppo yeni modelini Ukrayna’da tanıttı. Oppo Reno 4 Lite olarak duyurulan telefonun özellikleri ve fiyatı da ortaya çıkmış oldu. İsterseniz biz de sözü daha fazla uzatmayalım ve ilk olarak telefonun özelliklerine sonrasında ise fiyatına bir göz atmış olalım. İşte karşınızda Oppo Reno 4 Lite.

6.43 inç boyutundaki Süper AMOLED ekran paneli ile gelen Oppo Reno 4 Lite, 60 Hz ekran yenileme oranına sahip. Gücünü MediaTek Helio P95 yonga setinden alan telefon, 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile geliyor. 4.015 mAh’lik batarya kapasitesi sayesinde kullanıcılarına iyi bir şarj deneyimi sunmasını beklediğimiz cihaza 30W hızlı şarj desteğinin verilmesi de oldukça önemli bir detay. Model kutusundan ise Android 10 işletim sistemiyle çıkacak.



Oppo Reno 4 Lite sırtında dörtlü kamera kurulumu ile geliyor. Bu kısımda 48MP’lik ana kameraya, 8MP ultra geniş açılı kamera, ve 2MP’lik diğer iki kamera eşlik ediyor. Ön tarafta ise ikili kamera görüyoruz. Burada ise 16MP selfie kamerası ve 2MP derinlik sensörü yer alıyor. Siyah ve mavi olmak üzere çift renk seçeneği ile gelen telefonun fiyatı ise 11.999 Ukrayna Grivnası olarak açıklandı. Bu da vergisiz hali ile 3.250 TL’ye denk geliyor.