Son olarak Reno modellerini piyasaya sunan OPPO, yeni akıllı telefon modeli OPPO K3 ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

OPPO K3'ün ilk detayları ortaya çıktı!

Piyasaya sunduğu Reno ailesi akıllı telefonları ile mobil dünyanın ve kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran OPPO, üzerinde çalıştığı ve yakın bir zamanda tanıtımını gerçekleştirmesi beklenen OPPO K3 modeli ile gündemden düşmüyor. Modele ait görüntüler ile çerçevelerinin oldukça ince olması beklenen yeni modelin ekranında herhangi bir çentik bulunmaması ve kullanıcılara tam ekran deneyimini yaşatması bekleniyor. Özellikle Reno ailesinde olduğu gibi yeni model OPPO K3'ün ön kamerasının da köpek balık yüzgeci şeklinde gövdenin üst kısmında yer alacağı düşünülüyor.

Şirkete yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre OPPO K3'ün gücünü Snapdragon 710 işlemciden alacağı belirtiliyor. Ekrana entegre optik bir parmak izi sensörünün kullanılması beklenen yeni modelde, 6,5 inç büyüklüğünde 2340×1080 piksel AMOLED bir ekranın yer alacağı elde edilen bilgiler arasında. 3.700 mAh pile sahip olacağı belirtilen yeni modelde 20W VOOC 3.0 hızlı şarj sisteminin kullanıldığı ve bağlantı olarak USB-C'nin yer alacağı bilgileri alınan duyumlar arasında yer alırken, 6 GB ya da 8 GB RAM ile kullanıcılara sunulması beklenen K3'ün, dahili depolama alanının 128 GB olması bekleniyor.

OPPO K3 özellikleri ile dikkat çekecek

Yakın bir tarihte kullanıcılara tanıtılması beklenen yeni modelin önünde 16 megapiksel, arkasında ise 16 megapiksel + 2 megapiksel çift kamera ile kullanıcılara sunulması bekleniyor. Orta seviye akıllı telefonlar arasında dikkat çekmesi beklenen K3 modelinde 3.5 mm kulaklık girişinin de yer alacağı düşünülüyor. Tanıtılması beklenen yeni modelin fiyatı ile ilgili henüz bir bilgi edinilemezken modelin uygun bir fiyat etiketi ile piyasaya sunulması bekleniyor.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU