Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te F5Haber'e abone olun

F5Haber'e Google News'te abone olun

Akıllı telefon pazarının önemli isimlerinden birisi olan Oppo, 2021 yılında daha atak bir görüntü sergileyecek gibi gözüküyor. Türkiye'ye olan yatırımlarını arttıran Çin menşeli teknoloji devi, yeni telefonlarını yakın bir zaman dilimi içerisinde görücüye çıkarmak istiyor. Gelen ilk bilgiler sonrasında ise Oppo Find X3 Lite modelinin özellikleri ismi açığa çıkmış durumda.

Ünlü haberci Evan Blass tarafından sızdırılan detaylara göre Oppo Find X3 Lite gücünü Snapdragon 765G yonga setinden alacak. Ayrıca bu işlemciye 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının eşlik edeceğini de belirtmeden geçmeyelim.

Bünyesinde 4.300 mAh'lik bir batarya ile gelecek olan cihaz 65W hızlı şarj desteği sayesinde kullanıcılarına oldukça iyi bir deneyim yaşattıracak gibi. Zira bildiğiniz üzere günümüzde tüketicilerin en önem verdiği noktalardan birisi da batarya kapasitesi ve hızlı şarj özellikleri olmuş durumda. Bu bakımdan telefonun en azından kağıt üzerinde sınıfı geçtiği bir gerçek.



Oppo Find X3 Lite, 6.4 inç büyüklüğünde 1080x2400 piksellik bir AMOLED ekran paneli ile raflardaki yerini alacak ve ayrıca bu ekran 90 Hz ekran yenileme oranına sahip olacak. Telefon arka tarafında ise dörtlü kamera kurulumu ile bizleri karşılayacak. Bu bölümde 64MP ana kameraya 8MP ve 2'şer megapiksellik diğer kameraların eşlik edeceğini söyleyebiliriz. Ön kısımda ise 32MP'lik selfie kamerası yer alacak. Modelin kutusundan ise Android 11 işletim sistemiyle çıkması neredeyse kesin.