Teknoloji dünyasının merakla beklediği modellerden birisi olan OnePlus Z, uzun zamandır farklı haberler ile gündeme geliyordu. Telefona dair bazı sızıntılar sonunda ortaya çıktı. Bu sızıntılar cihaz hakkında bizlere önemli ip uçları verirken, çıkış tarihine dair de önemli bilgiler sunuyor. Orta ve Üst segmente göz kırpan telefon merakla bekleniyor. İsterseniz sözü uzatmadan bu sızıntılar neymiş gelin hep birlikte bakalım!



6.5 inçlik ekran ile gelen OnePlus Z, sırtında üçlü kamera kurulumu ile kullanıcılara sunulacak. Bunlardan 48MP'lik çözünürlüğe sahip olan Sony ana kameraya, 12MP ultra geniş açılı sensör ve 13MP telefoto kamera eşlik edecek. Cihazın ön tarafına baktığımızda ise 16MP'lik selfie kamerası iyi bir deneyim sunmaya çalışacak. Model gücünü ise Qualcomm tarafından üretimi gerçekleştirilen Snapdragon 765G işlemcisinden alacak.

İki opsiyon ile satışa sunulacak olan OnePlus Z, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile karşımıza çıkacak. Diğer seçenek ise 12 GB RAM ve 256 GB depolama birimine sahip olacak. Ayrıca telefon 30W hızlı şarjı destekleyen 4.000 mAh bataryası ile kullanıcısına uzun bir kullanım ömrü sunacak. Android 10 ile kutusundan çıkacak olan modelin Temmuz ayında tanıtılması bekleniyor.