Belediye Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen şiir ve müzik gecesinde birbirinden güzel şiirleri büyük bir ustalıkla yorumlayan ilköğretim öğrencileri ayakta alkışlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinliklerine bu yıl ev sahipliği yapacak olan Nazilli Atatürk İlköğretim Okulu Öğrencileri, etkinlikler çerçevesinde hazırladıkları şiir ve müzik gecesi ile gönülleri fethettiler. Belediye Tiyatro Salonunda yüzlerce veli ile birlikte okul müdürleri, öğretmenler ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Selçuk"un da katıldığı gecede öğrenciler hazırladıkları muhteşem programla ayakta alkışlandılar. Şiirleri ve müzikleri en iyi şekilde yorumlayan öğrenciler, program sonunda Okul Müdürleri İsmet Duyan tarafından tek tek tebrik edildi. Öğretmen Özlem Daldan"ın hazırlayıp yönettiği, sunuculuğunu Yılmaz Vural"ın yaptığı, Müzik ve Solist olarak Müzik Öğretmeni Dilek Ünsal"ın destek verdiği gece saz ekibi ve efe gösterisi eşliğinde gerçekleştirildi.
Gecenin sonunda bir teşekkür konuşması yapan Okul Müdürü İsmet Duyan, öğrencileri ile büyük gurur duyduğunu ifade ederek “Öğrencilerim, aileleri ve öğretmenlerimiz büyük bir uyum içerisinde 23 Nisan kutlama etkinliklerine hazırlanıyorlar. Onların bu tempolu çalışmaları büyük bir zevkle geçiyor. İlk etkinlik olarak gerçekleştirdikleri bu gecede umarım sizler memnun kalmışsınızdır. Nazilli"nin başarılı okullarından biri olarak okulumuz her alanda faaliyetlerini aksatmadan sürdürmektedir. Okul Aile Birliğimizin bizlere büyük desteği bulunmaktadır. Hepimiz bir eğitim ailesiyiz. 2009 yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bu yıl okulumuz kutlamaktadır. Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.