Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Geçen ay kurduğu kripto para borsasındaki paraları alarak yurtdışına kaçan ve Arnavutluk'ta saklandığı iddia edilen Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'in başına ödül konduğu açıklandı.

Rakamlar kesin olmamakla beraber 100-150 milyon dolarlık para ile ortadan kaybolduğu açıklanan Özer'in Arnavutluk'a gittiği ve burada mafya tarafından korunduğu iddia edilmişti. Halen bu ülkede olduğu sanılan Özer'in başına ödül kondu.

Arnavutluk emniyetinin Thodex kripto para borsası kurucusu Faruk Fatih Özer'i ihbar edene veya kayda değer bir bilgi verene 50 bin Euro para ödülü vereceği öğrenildi.

Sabah Gazetesi'nden Saffet Azak'ın haberine göre, firari Thodex para borsası kurucusu Faruk Fatih Özer'in arama çalışmaları yeni bir boyut kazandı. Arnavutluk'ta Tiran merkezli yürütülen operasyonlarda Arnavutluk Emniyeti'nin bütün ihbarları değerlendirdiği, Özer'in yakalanması yönünde önemli bir bilgi verene 50 bin Euro para ödülü vereceği öğrenildi.

Halen bulunamayan Özer'in geçtiğimiz günlerde Kosova'da yakalandığı iddia edilmiş ancak bu bilginin doğru olmadığı ortaya çıkmıştı. Özer'in yakalanması için Türkiye'den özel bir ekip Arnavutluk'a gönderilmişti. Ekibin halen ülkedeki çalışmalarının devam ettiği düşünülüyor.