Yerel seçimlerden önce genel kurul toplantısı gerçekleştiren ve yönetim kurulu üyeleri değişen Nazilli Ticaret Odası"nın (NTO) yeni yönetimine ziyaretler sürüyor. NTO Başkanı A.Gültekin Kılınç, NTO Meclis Başkanı Enes Öğünçlü tarafından karşılanan Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Bağbozan, kendilerine daha önce yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti.
NTO yeni yönetiminin kendilerine yönelik ziyaretlerinden dolayı çok memnun kaldıklarını ifade eden Kaymakam Yıldız, oda üyeleri ile sıkı bir diyalog içerisinde olduklarını ve bu nedenle de büyük gurur duyduklarını ifade ederek “Nazilli"miz için çalışan siz değerli işadamlarımızdan kurulu Nazilli Ticaret Odamızın özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı çok mutluyuz. Ekonomik açıdan gelişimin artmasıyla her alana bu gelişim yayılacaktır. Bu konuda işadamlarımıza ve belediyemize büyük sorumluluklar düşmektedir. Odamız da bunun bilincindedir ve gereken her çalışmayı yapmaktadır. Nazilli ekonomisinin gözü ve kulağı yani lokomotifi olan sizlerle birlikte çalışmak bizim için büyük bir gururdur. Çalışmalarınızın devamını ve başarılı bir şekilde geçmesini diliyoruz” dedi.
NTO Başkanı A.Gültekin Kılınç da, ziyaretlerinden dolayı protokol üyelerine çok teşekkür ederek “Siz değerli kurum amirlerimizle çalışmak bizler için de büyük bir gururdur. Desteklerinizden ve çabalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Nazilli"miz için hayırlı olan her şeyi yapmak bizim başlıca sorumluluğumuzdur. Ayrıca bu nazik ziyaretinizden dolayı arkadaşlarım ve oda üyelerim adına sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.