Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat 22.25 sıralarında Nazilli Belediyesi önünde bulunan bankta oturan Tahir A. ve Mustafa A. ile aşırı derecede alkollü olduğu öğrenilen Ömer Ş. arasında tartışma başladı. Belediye önünde ve karşısındaki parkta oturan aileler önünde yaşanan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü ve birbirine giren gençlerden Mustafa A. elinden yaralanırken ismi öğrenilemeyen bir kişide kolundan yaralandı. Kavga sırasında bir ara döner bıçağının kullanıldığı ve Ömer Ş"inde kendisini kemerle koruduğu iddia edildi.
Olay sırasında Belediye Güvenlik görevlilerinin polisi arayarak durumu haber vermesi üzerine olay yerine gelen sivil polisler ve resmi kıyafetli polisler müdahale etti. Kavga eden gençlerden Ömer Ş. polise yaklaşma diyerek bıçak çektiği gözlenirken, sivil polisler silah çekerek havaya korkutma amacıyla havaya bir el ateş etti. Bu arada ne olduğunu şaşıran gence resmi kıyafetli polis memurunun biber gazı sıkması sonucu genç elindeki bıçağı bıraktı ve polisler tarafından yakalandı.
Yere yatırılarak kelepçelenen gençler önce sağlık kontrolüne ardından emniyete götürüldüğü ve olay sırasında kullanıldığı iddia edilen döner bıçağının bulunamadığı belirtildi.
Polis olayla ilgili olarak görgü tanıklarını dinlediği ve kavgaya karışan gençleri gözaltına aldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.