17 aylık Belediye Başkanlığı dönemince çeşitli hizmetler veren ve yaşlılar üzerine birçok hizmet açan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, seçim döneminde ve seçim sonrası dönemlerde verdiği sözleri yerine getiriyor.
60 yaş üstü yaşlı, kimsesiz, muhtaç ve engelli kişilere evlerinde temizlik ve bakım hizmeti vermeye başladıklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Belediyemize dilekçe ile müracaat eden vatandaşlarımızın dilekçeleri değerlendirilerek uygun görülen yardıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerine gidilerek evlerin tüm temizliğin Kültür ve sosyal işler müdürlüğüne bağlı elemanlarca yapılmaktadır” dedi.
Seçim döneminde hazırlattığı el broşürlerinde “Çocuktuk, Gençtik, Yaşlandık. Bizi arayıp sorarsınız sandık. Terk edilmişliğin ateşiyle yandık. Bizi Unutmayın Diyenlerdeniz biz” sözlerine yer verdiğini anımsatan Başkan Alıcık, “Siz yaşlılarımızı Unutmadım. Unutmayacağım. Her zaman yaşlılarımızın yanındayım, ne gerekiyorsa belediye ve çalışanları olarak yanlarındayız. Çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz” diye konuştu.