Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Siyah Beyazlı ekip, bugün(Peşembe) deplasmanda Akhisar Belediyespor ile hazırlık maçı yapacak. Siyah Beyazlı ekip, 10 gün önce sahasında 2-2 kaldığı Akhisar Belediyespor"u bu kez deplasmanda yenmek istiyor.
Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, yeni sezon çalışmalarının ve hazırlık maçlarının çok verimli geçtiğini ifade ederek; “Yeni sezona eksiksiz bir şekilde hazırlanıyoruz. Teknik ve Taktik idmanlarımız olsun, hazırlık maçlarımız olsun bizlere umut veren bir durumdayız. Siyah Beyazlı Camiaya bu yıl büyük başarılar yaşatacağımıza inanıyoruz. Önümüzdeki günlerde bir stoper transferimiz daha olacak. Ve lige hazır bir kadro olacağız. Bugün yapacağımız hazırlık maçında da 10 gün önceki 2-2"lik maçın rövanşını alacağız. Nazilli Belediyespor olarak ligde bu yıl iddialıyız” dedi.
Yüzügüler, bugün(Perşembe) Akhisar Belediyespor Tesislerinde saat 18.00"de yapılacak olan altıncı hazırlık karşılaşmasına tüm sporseverleri ve Nazillilileri davet etti.