Tartışmanın yumruklaşmaya dönüşmesi sonucu 1 kişi yaralanırken; kişi de polise sığındı.
Edinilen bilgiye göre; Nazilli"de çeşitli siyasi parti ve sivil toplum örgütleri tarafından İsrail"in yardım gemilerine yönelik askeri operasyonu ve İskenderun"daki terör saldırısını kınamak için miting düzenlendi.
Nazilli Belediye Meydanı"nda toplanan yüzlerce kişilik kalabalık grup, ellerindeki pankartlarla İsrail"i protesto ederken; tertip komitesi adına Ali İhsan Dilmen isimli kişi hazırlanan ortak basın açıklamasını okudu.

MHP İLÇE BAŞKANI TEPKİ GÖSTERDİ
Bildiride İskenderun"daki şehitlerin üzüntüsünü ve PKK"nın lanetlenmesinin olmadığını iddia eden MHP Nazilli İlçe Başkanı Rafet Şentürk, hazırlanan metnin okunmamasını istedi.
Platforma çıkarak Ali İhsan Dilmen"i platformdan aşağı iterek indirip mikronu alan MHP İlçe Başkanı Rafet Şentürk, “Bu metni okutmayız. Biz buraya hem İsrail"i protesto için hem de Hatay"ın İskenderun ilçesinde hayatını kaybeden 7 vatan evladı askerimizi anmak ve PKK"yı lanetlemek için toplandık. Ama hazırlanan bildiride bu askerlerimizden bahsedilmemiştir. Metni hazırlayanları protesto ediyorum ve hazırladıkları metni okutmuyorum” dedi.
Kısa süren ağız dalaşı ve emniyet güçlerinin devreye girmesiyle gerginlik bir süreliğine sona ererken, grup sözcüsü Ali İhsan Dilmen tekrar platforma çıkarak hazırlanan metni okudu. Bu sırada kalabalık arasındaki bir grup, “Şehitlerimizi neden yazmadınız? Onlar vatan evladı değil mi? Onlar bu vatan uğruna şehit olmadı mı? Yazık size. Kahrolsun PKK” diyerek, metnin okunmasını engellemek istedi.

ARADA KALAN ÖĞRETMENE YUMRUK
Metnin okunmasının ardından konuşmak isteyen MHP Nazilli İlçe Başkanı Rafet Şentürk, bir kısım katılımcı tarafından engellenmek istenince 2 grup arasında tartışma çıktı. Ağız dalaşı şeklinde devam eden tartışma kısa sürede yumruklaşmaya dönüştü. Çıkan kavgada Vedat K. isimli öğretmen aldığı yumrukla bir süre fenalaştı.
İsminin Savaş olduğu öğrenilen bir kişi ise emniyet güçlerine sığındı. Bir süre Nazilli Belediyesi Hizmet Binası"nda tutulan kişi, daha sonra binanın arka kapısından çıkarıldı. Yaşanan olayın ardından tartışmanın tarafları birbirinden şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. iha