Alınan bilgiye göre, Elif ve Ferdi Özsoy çiftinin, 6 gün önce Nazilli Devlet Hastanesi Doğum Servisi'nde dünya gelen kız bebekleri, ağzında 4 dişle doğması doktorları ve ailesini şaşırttı.
Anne Elif ve ''Gaye'' adı verilen kız bebek, yapılan kontrollerin ardından aile hekimine yönlendirilerek taburcu edildi.
Küçük bebeği muayene eden aile hekimi Uğur Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bebeklerin bazı süt dişleri çıkmış olarak dünyaya gelmesinin çok ender görülen bir vaka olduğunu belirterek, ''Bebeğimizin bir diş hekimince de kontrollerinin yapılması gerekiyor. Çünkü beslenme ile ilgili durumlarda sorunlar ortaya çıkabilir. O yüzden bebeğimizin ailesini de bu önemli konu ile ilgili olarak bilgilendirdik. Bebeklerini diş hekimine muayene ettirecekler. Gerekirse bu tip dişler alınabilir'' dedi.
Bebeğin babası Ferdi Özsoy da eşiyle birlikte ikinci çocuklarının sevincini yaşadıklarını ifade etti.
Yeni doğan bebeklerinin 4 dişiyle birlikte dünyaya gelmesinden başlangıçta endişe duyduklarını, ancak doktorlarının yaptığı bilgilendirmeyle bu korkularını yendiklerini dile getirdi.
Öte yandan Aydın Çocuk ve Diş Hastalıkları Hastanesi doktorları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bebeklerde bazı süt dişleri çıkmış olmasının nadir de olsa görülen bir olay olduğunu belirterek, bu durumda bebeğin annesini rahat emebilmesi için yapılacak küçük bir operasyonla bu dişlerin alınması gerektiğini söyledi.