Temel atma törenine Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, Nazilli Polis Okulu Müdürü Yaşar Özen ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
Açılışta konuşan İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim; “İsabeyli"de yaşayanların yakından izlediği gibi, beldemiz hızla gelişiyor. Bu gelişim çalışkan ve güler yüzlü İsabeyli halkının yoğun desteği ile beldemizi hızla "Bir cazibe merkezi" olmaya doğru taşıyor. İsabeyli"nin imrenilen bir yaşam alanı olması, İsabeyli"de yaşamanın bir ayrıcalık haline gelmesi bizler için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı olmakta. Bu değişimin doğal bir sonucu olarak yerleşmek ve yaşamak için özenilen beldemizde nitelikli konut ihtiyacı da gelişimin ayrılmaz bir parçası olarak kendini göstermektedir. Yeni, nitelikli, modern, güvenli ve uygun fiyatlı konutlar yapmak ve bu alandaki ihtiyaçlara cevap vermek üzere beldemizi fırsat alanı olarak gören yatırımcılar da projelerini bölgemizde hayata geçirmeyi seçiyorlar. Elbette ki bu yatırımlar bölgemize ciddi anlamda bir istihdam sağlıyor ve halkımızın refah seviyesinin artışına da destek oluyor. Bu da doğal olarak beldemizi daha da cazip hale getiriyor” dedi.
Konuşmalarının ardından Nazilli Müftüsü H.Hüsnü Sula"nın duası ile birlikte temel atma töreni devam etti. İlk dairenin kurdelesi açıldı ve Bina temeline beton dökülmesi için tüm protokol üyeleri düğmeye bastı. Bir özel bankanın desteklediği ve kredi sorunu olmadığı belirtilen evlerin kademeli şekilde 12 ay içinde biteceği belirtildi.