Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Bu yazımızda Xiaomi arsyüzünün güncellemelerine odaklanıyor olacağız. Ana ekran için bazı yeni özellikler ve durum, bildirim çubuğu için de düzeltmeler içeren bu yapı sürümü 21.9.18 ile birlikte geliyor.

Değişiklik günlüğüne göre, bu son sürüm, kamera kilitli durumda başlatıldıktan sonra, bildirim çubuğunu aşağı çekip bildirimi tıkladığınızda, desen kilidi açma sayfasının sola kaydırılamama sorununu düzeltiyor.

Ayrıca ana ekrana, kartlar gibi sürükle ve bırak yöntemi ile widget işlevlerini getiriyor. Yeni widget işlevlerini, widget merkezine gidip, "Buraya girmek için ana ekrana iki parmağınızla basılı tutun", saat, hava durumu, fotoğraf albümü gibi sistem uygulaması widget'larını sürükleyip bırakabilirsiniz. Bu güncelleme yeni zengin widget kaynakları da sağlar.



Ayrıca Xiaomi 11 Youth Edition, Redmi K40 ve Xiaomi 10S beta güncellemeleri, bu cihazlarda Android 12 testi yapılması nedeniyle geçici olarak askıya alındığı söyleyelim.

MIUI 12.5 kapalı beta (v21.9.18) güncelleme değişiklik günlüğü

Not:

Android'in büyük sürüm yükseltmesi nedeniyle, Xiaomi 11 Youth Edition, Redmi K40, Xiaomi 10S, 22 Eylül 2021'den itibaren bu telefonlarda dahili testlerin yayınlanması askıya alınacak.