Erberk, merkezin tanıtımı amacıyla Forum Aydın Afacanpark Çocuk Oyun Merkezi’nde çocuklar ve aileler ile birlikte fotoğraf çektirerek, imzaladı.
Ayrıca çocuklarla birlikte Kum Boyama, Yüz Boyama gibi çeşitli faaliyetler gerçekleştiren Erberk; “Aydın’ da açacağımız okul, Türkiye genelinde 20. şubemiz olacak. Mart ayında Aydın’da da faaliyete geçmeyi hedefliyoruz” dedi.
Afacanpark Çocuk Oyun Merkezi’ni çok beğendiğini söyleyen Erberk, Aydınlı çocukların böyle bir oyun merkezine sahip oldukları için çok şanslı olduklarını belirtti. 18 yıllık ajans ve moda sektöründeki çalışmalarının ardından misyonunu tamamladığını hissetmeye başladıktan sonra iş yaşamına geçiş sürecini anlatan Erberk; “Kızlarıma hamile kalınca yıllardır hayalim olan okul açma fikrini sorgulamaya başladım ve tabii ki kızlarımın gelecekleri ile ilgili endişeler hemen başladı. Bu endişelerden dolayı da hayalimdeki eğitim sistemini kurmaya karar vererek ajansı ağabeyim Cengiz Erberk’e devrettim ve benim için yeni bir sektör olan okul öncesi eğitim işine girdim” diye konuştu.

20120214ay518135_02.jpg