Hanımeli Sokağında açılan kermeste el işi ev yemekleri cüzi miktarlarda satışa satıldı. Kermese MHP Didim İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Saban, MHP Akbük Belediye Meclis Üyesi Şerife Bayrak ve ilçe Kadın Kolları yönetimi bizzat katılarak kermeste görev alırken, MHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Serap Cambazoğlu"da Didim"de açılan stanttı ziyaret edip, bayanlara destek verdi.
Kermesle ilgili bilgiler veren MHP Didim İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Saban Kermeslerin MHP Genel Merkezince tüm Türkiye genelinde eş zamanlı olarak başlatıldığını kaydederek, “Bu kermeslerde amacımız halkla iç içe ve kaynaşma ortamı sağlamak olacak. İlimiz Aydın"daki kermeslerin 3. Ayağı İlçemizde yapıldı. Bu kermesle diğer ilçelerde de yapılacak” dedi.
Saban, kermesten elde edilen gelirin ihtiyaç sahiplerine verileceğini belirterek, “Önümüzdeki günlerde başlayacak olan Mübarek Ramazan ayında da yapılacak yardımları bu kermesten elde edeceğimiz gelirle sağlamak amacındayız. Kermesimize yoğun ilgiden dolayı Didimlilere de teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.