Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Hayranların merakla beklediği The Matrix Ressurrections için yeni fragman geldi. Bilim kurgu serilerinde asla eskimeyen filmler arasında yer alan Matrix 4. filmi ile hayranlarının karşısına çıkacak. Daha önce ilk fragmanı ile bekleyenlerini heyecanlandıran film için şimdi ikinci fragman da yayınlandı.

Ülkemizde de vizyona girecek olan film için beklenti yüksek. Türkiye'de 22 Aralık 2021 tarihinde vizyonda olacak olan film için yayınlanan yeni fragman beklentiyi daha fazla artırdı diyebiliriz.

Fragmanda yeni Morpheus, Neo’ya: "Göremiyoruz ama hepimiz bu garip tekrar eden döngülerin içinde hapsolmuş durumdayız. Ama şimdi zaman senin bize neyin gerçek olduğunu gösterme zamanı. Sana iyi öğrettiler hak ettiğin tek şeyin kendi dünyaları olduğuna inandırdılar ama bir parçan bunun yalan olduğunu biliyordu. Bir parçanız neyin gerçek olduğunu hatırladı." ifadelerini kullanıyor.

The Matrix Resurrections filminin yönetmenliğini Lana Wachowski üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Christina Ricci, Jessica Henwick ve Priyanka Chopra Jonas gibi isimler bulunuyor.

İlk olarak 1999'da yayınlanan Matrix filmi o zamandan beri klasiklerin arasına girmiş durumda. Zamana meydan okuyan film serisinin dünyanın dört bir yanında binlerce hayranı var. Yeni film de bu beklentiyi karşılayabilecek mi göreceğiz.