Son yıllarda gözden düşmeye başlayan LG sonunda ciddi adımlar atmak için geri sayıma başladı. Kısa süre önce üst segmentteki G serisini orta segmente kaydıran Güney Koreli teknoloji devi önümüzdeki günlerde yeni amiral gemisi modelini tanıtacak.

Sızdırılan son raporlara göre LG yeni amiral gemisi modeli için tamamen orijinal bir tasarım üzerinde çalışıyor. Bu tasarım çizgisinin LG’nin imzası niteliğinde olacağı söyleniyor.

Dilerseniz LG’nin yeni tasarım çizgisine aşağıdan göz atabilirsiniz.





Görüldüğü üzere yeni LG modelinde çerçeveler adeta yok kıvamında olacak. İki tarafta kavisli ekran yer alırken, telefonun arka yüzü de aynı ön yüz gibi kavisli olacak.

Kamera dizilimi ise simetrik bir şekilde büyükten küçüğe olacak şekilde tasarlanmış. En üst kısımda ana kamera yer alırken, en alta flaş ışığı yerleştirilmiş.

LG muhtemelen yeni tasarım çizgisinde pop-up ön kameraya yer verecek. Ya da bizlere bir sürpriz yaparak kamerayı ekran alına yerleştirmenin farklı bir yolunu bulmuş olabilir. Bunu muhtemelen önümüzdeki süreçte öğreneceğiz.

Açık konuşmak gerekirse yeni tasarım çizgisi oldukça şık görünüyor. En azından hali hazırda satışta olan pek çok modelden daha şık ve göz alıcı durduğu tartışma götürmez bir gerçek.