23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Türkiye'nin 81 ilinden seçilen ilköğretim okulu öğrencileri arasına bu yıl Aydın'ı temsilen Nazilli'den İrem Mutlu seçildi. Beşeylül İlköğretim Okulu 4-B sınıf öğrencisi olan 10 yaşındaki İrem, Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç tarafından uğurlandı. İlk olarak Belediye Başkanı Alıcık'ın makamında kabul ettiği İrem, Nazilli'den çeşitli hediyelerle Cumhurbaşkanına uğurlandı. İrem'den Nazilli
ve Aydın'ı en iyi şekilde temsil etmesini isteyen Alıcık, "Aydın'ı temsilen Nazillimizden uğurlayacağımız küçük kızımıza başarılar diliyoruz. Bizleri en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz ve buradan sayın cumhurbaşkanımıza en içten selamlarımızı, sevgilerimizi küçük İrem'imizle yolluyoruz" dedi. Başkan Alıcık, daha sonra İrem'in ailesine yol harçlığı olarak bir çek takdim etti.
Daha sonra Nazilli Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç'ı ziyaret eden İrem Mutlu, burada Başkan Kılınç tarafından sevgiyle karşılandı. Anne ve babası ile birlikte gelen küçük İrem'i öpen Kılınç, aynı şekilde en derin sevgi ve selamlarını cumhurbaşkanına iletmesini istedi ve İrem'in Nazilli'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını kaydetti.
İrem Mutlu, Nazilli'den incir başta olmak üzere çeşitli hediyelerle Ankara'ya hareket etti.

BAŞARILARI İLE NAZİLLİ'NİN GURURU
10 yaşındaki İrem Mutlu, geçtiğimiz yıl ünlü Tiyatrocu Müjdat Gezen'in açtığı tiyatro ve resim yarışmasında bin 400 öğrenci arasından Türkiye çapında ilk 10'a girmeyi başardı. Her yıl yapılan resim yarışmalarında da çokça Ege Bölgesi birincisi olduğu ve okulunda da çok başarılı olduğu öğrenildi.