Törende konuşan Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Emek-İş Kooperatifi yöneticilerin göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, “İlçemiz Mavişehir Sedef koyunda faaliyette olan Emek-İş Kooperatifimiz, kooperatiflerinde yapmış oldukları tadilat ve tamiratın neticesinde ellerinde kalan muhtelif ev eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Didim Belediyemize bağışladı. Biz Sosyal ve Kültür İşler Müdürlüğümüz aracılığıyla bu eşyaları gerçek ihtiyaç sahiplerine bağışladık. Kendilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu tür duyarlılıkların artmasını diliyorum” dedi.
Başkan Kamacı, konuşmasının ardından Emek-İş Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uğur Nakkaşoğlu ve İşletme Müdürü Mehmet Ünal"a teşekkür plaketi verdi.
Başkan Kamacı"ya teşekkür eden Ali Uğur Nakkaşoğlu, kooperatiflerinin 2002 yılında açıldığını ve 1,5 aylık bakım süresi dışında yıl 12 ay açık olduğunu belirterek, “228 üyemiz ve 6 devre halinde burada ağırlıyoruz.İlçemiz güzel bir yer ve belediyemizin sorumlulukları giderek artıyor. Didim sürekli gelişen ve nüfusu da artan bir yapıda; bizde belediyemize sosyal anlamda destek olmak amacıyla bu muhtelif ev eşyalarını bağışladık. İhtiyaç sahiplerine ulaştığına inancımız sonsuz” şeklinde konuştu. iha