AK Parti ve MHP, çalışma programını günler öncesinden hazırlarken, partililer adeta kapı kapı köy köy dolaşmaya başladı. Aydın"ın en meşhur köylerinden yaklaşık 2 bin nüfuslu aynı zamanda önceki dönem Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç"un köyü olan Ilıdağ köyü ciddi bir siyasetçi yoğunluğu yaşadı. Köyde önce MHP daha sonra da AK Parti vatandaşlarla bir araya geldi. Siyasiler köylülerin sorunlarını dinleyip sorularını cevapladılar.
MHP Aydın Milletvekilleri Ali Uzunırmak ve Recep Taner ile Aydın İl başkanı Hasan Muti, merkez ilçe başkanı Mehmet Uysal ve Köşk İlçe Başkanı Ali Muti"nin yanı sıra çok sayıda partili Ilıdağ Köyü nüfusuna kayıtlı olan MHP Yedieylül Mahalle Temsilcilerinden Salih Tabaş"ın düğün törenine katıldıktan sonra Köy Muhtarı Halil Tok"un davetine icabet ettiler.
Köy merkez kıraathanesinde köylülerle bir araya gelen MHP"li vekillere köy ile ilgili bilgi veren Muhtar Halil Tok, uzun yıllardır değişmeyen köy isale hattının değişmesi gerektiğini ve bu konudaki ödeneğin çıkması için vekillerden yardım istedi.
Muhtarın sorunlarını dinleyen MHP Aydın Milletvekilleri Ali Uzunırmak ve Recep Taner, her ne kadar siyasi olarak rakip olsalar da Atilla Koç"un köyüne her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirttiler. Milletvekilleri “Burası bakan çıkarmış bir köyümüz. Sayın Atilla Koç ağabeymizin köyünün su isale hattının değişmesi için il genel meclisinin 2011 yılı bütçesinden ödenek çıkması yardımcı olacağız. Parti gözetmeksizin ” diye konuştular.
MHP"liler Atilla Koç"un köyü olması nedeniyle referandum ile ilgili çok fazla konuşmaz iken, sadece köylülerin bu yöndeki sorularını cevap verip niçin "hayır" denmesini istediklerini izah ettiler.
Bu arda akşamüzeri de bir yakınına "geçmiş olsun" ziyareti için köye gelen AK parti Aydın Milletvekili Atilla Koç, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ve partililer ziyaretten sonra yine köylülerle bir araya gelip vatandaşların sorularını cevapladılar. Milletvekili Atilla Koç, köylülerine referandum ve 12 Eylül"de niçin "evet" denmesi gerektiğini anlattı. iha