ADÜ öğrenci toplulukları tarafından düzenlenen ve bugüne kadar birçok ünlü sima ve bilim adamının konuk olduğu "Kariyer Günleri" etkinliğine katılmak üzere Aydın"a gelen sanatçı ve televizyoncu Kenan Işık, ADÜ Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu"nda ADÜ öğrencileriyle buluştu. ADÜ"lü gençlerle “Sanat ve Kariyer” konulu bir söyleşi gerçekleştiren Işık, program kapsamında öğrencilerin sorularını da cevaplandırdı.
"Kariyer Günleri" etkinliği kapsamında ADÜ öğrencilerine yönelik bir de müzik dinletisi gerçekleştiren Işık; üniversiteli gençlere unutamayacakları bir gün yaşattı. Şiir dinletisinin ardından üniversiteli hayranlarıyla bir araya gelen Kenan Işık, genç hayranlarına farklı bir hayata özenmek yerine oldukları gibi yaşamalarını önerdi.
Daha sonra ADÜ"lü öğrencilerin sorularını cevaplandıran ünlü sanatçı Kenan Işık, önce kısa bir söyleşi yaptı ve öğrencilerin sorularını yanıtladı. Işık, “İnsanlar sinemalarda, televizyonda farklı bir hayata özeniyor. Oysa bize sunulduğu gibi insanlar olmaya çalışırsak hayatın lezzetini alamayız” dedi.