Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Uzun bir süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden iPhone 13, bu sefer de kılıf modelleri ile adından bahsettiriyor. Yeni kılıf modelleri her ne kadar doğrudan Apple tarafından paylaşılmamış ya da teyit edilmemiş olsa da, yine de Apple'a yakın kaynaklar söz konusu tasarımların gerçek olduğu yönünde bilgi veriyor.

İnternette dolaşan bu sızıntılara göre, yeni iPhone modeli için Apple tarafından tasarlanan yeni kılıf modelleri 8 farklı renk olarak hazırlanmış. Siyah, mavi, yeşil, kırmızı, beyaz, pembe ve turkuaz renk seçeneklerine sahip iPhone 13 kılıflarının özellikle kamera boşluğu oldukça karakteristik duruyor.



Bildiğiniz üzere iPhone 13'ün Türkiye satış fiyatı geçtiğimiz günlerde internetin gündemine girmiş özellikle sosyal medyada oldukça yoğun bir şekilde tartışılmıştı. Bazı modellerinin otuz bin liranın üzerinde bir fiyatla satılacağı iddia edilen Apple'ın yeni amiral gemisi, bu fiyat baremiyle gerçekten birçok insan için sadece hayal olarak kalmasına sebep olabilirdi fakat fiyatlar korkulduğu kadar yüksek çıkmadı.

Bununla birlikte söz konusu marka Apple olunca, fiyat her ne kadar bir akıllı telefon için uçuk denebilecek kadar yüksek tutarlara ulaşsa da, yine de asla satılmaz ya da az satılır diyemiyoruz. Yine de iPhone 13’ün ne kadar satacağını, akıllı telefon pazarında ne kadarlık bir paya sahip olacağını ve Türkiye’de nasıl bir performans sergileyeceğini zaman gösterecek.