Akıllı telefon pazarının en önemli üyelerinden birisi olan Samsung, orta seviyedeki ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. A Serisi ve M Serisi sayesinde satış performansını koruyan şirket, şu sıralar yeni bir akıllı telefon serisi üzerinde çalışıyor. Hatırlayacak olursanız daha öncesinde Samsung'un A Serisini sonlandırma ihtimalinin olduğunu sizlerle paylaşmıştık. Şimdi de F Serisinin yakın zamanda piyasaya çıkacağını duyurmuş oluyoruz. İşte F Serisi hakkında şu ana kadar ortaya çıkan her şey!

Ürün yelpazesini genişletmek isteyen Samsung, yeni F Serisi ile tüketicilerin aklını çelmeyi planlıyor. Ortaya çıkan ilk detaylara göre ise bu serinin ilk telefonu Galaxy F41 olacak. Galaxy F41 ile yepyeni bir maceraya merhaba diyecek olan Güney Kore merkezli şirketin kamera odaklı bir telefon yapacağı da gelen haberler arasında.

Ancak cihazın sızdırılan bazı özellikleri pek de kamera odaklı olacağını söylemiyor. Örnek vermek gerekirse model için ifade edilen ana kamera 64MP çözünürlüğe sahip. Aslında normal koşullar altında hiç de fena sayılmayacak olan bu değer, kamera odaklı olarak lanse edilen bir telefon söz konusu olduğunda pek etkileyici durmuyor.



Galaxy F41 için bundan başka bildiğimiz çok fazla bir özellik yok. Yalnızca arka tarafında fiziksel bir parmak izi sensörünün olacağını ifade edebiliriz. Yani son zamanların popüler ekran içine gömülü parmak izi tarayıcısının olmaması da şimdiden telefonun hanesine bir eksi daha yazıyor. Son olarak henüz erken olsa da fiyat konusunda da çeşitli söylentilerin olduğunu söyleyelim. Bu söylentilere göre fiyat 200-270 dolar arasında değişebilir.