Geçtiğimiz günlerde Antalya"da yapılan Batı Grubu Türkiye Şampiyonası"nda Didim Belediyesi Tekvonda takımı adına mücadele ederek madalya ve dereceler kazan sporcular Belediye Başkanı Mümin Kamacıyı makamında ziyaret etti.
Antalya"da yapılan Batı grubu Türkiye Şampiyonasında madalya ve dereceler elde eden Didim Belediyespor Tekvando takımı sporcuları Belediye Başkanı Mümin Kamacıyı ziyaret etti. Ziyarete Didim Belediyespor Başkanı İzzet Us, Tekvando takımı antrenörü Altan Akyol ve şampiyonda Türkiye birincisi olan Yıldız Kahraman, Yine Şampiyonada 6. olan Belkız Kahraman ve Merve Çelik ila Şampiyonada 8. olan Çağla Kardoğan ve Selda Çelik te hazır bulundu.
Şampiyonayla ilgili bilgiler veren Tekvando takımı antrenörü Altan Akyol “Şampiyonaya Didim Belediyespor olarak 7 sporcu ile katıldık. 5 gün süren şampiyonda sporcularımızın bir tanesi Türkiye birincisi, iki tanesi Türkiye altıncısı, iki sporcumuzda Türkiye 8. oldu. Şampiyonada derece yapan bu sporcularımızdan 3 tanesi Avrupa şampiyonasına katılacak.” dedi.
Didim Belediyespor Başkanı İzzet Us da da, sporcularıyla gurur duyduklarını söyleyerek, “Bizlere her türlü desteği veren Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Gittiğimiz her yerde Didim"in adını en iyi şekilde duyurmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise, Didim Belediyespor bünyesinde elde edilen bu tür başarıların kendilerini gururlandırdığını ifade ederek, şunları söyledi: “Biz Belediye olarak her zaman sporu ve sporcuları destekleyenlerin yanında olmayı sürdüreceğiz. Ben sporcularımız ve emeği geçen tüm yöneticilerimiz teşekkür ediyorum”