Aydın Baro Başkanı Sümer Germen ve Aydın Barosu yönetim kurulu üyeleri, hakkında açılan soruşturmaların selameti gerekçesiyle geçici olarak görevden uzaklaştırılan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı"yı ve yerine vekil olarak göreve getirilen Başkan Vekili Ercan Atasoy"u ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Germen, Ülkeyi idare edenlerin, seçilmişlerin her şeyin üstünde tek seçici, tek karar mekanizması olduğunu savunmalarına karşın, muhalefet belediyelerde söylediklerinin aksine, sadece şüpheye dayanarak, suçluluğu ispat edilene kadar masumiyet ilkesini hiçe sayarak belediye başkanlarını görevlerinden el çektirmeleri tam bir hukuksuzluktur. Üstelik ülkemizde herkes hakkında çok da kolaylıkla davalar açılabilmektedir. Didim belediye Başkanı Mümin Kamacı"nın da hakkında açılan soruşturmalarının selameti gerekçesi ile görevden uzaklaştırılması hukuksuzluktur. Bu nedenle başkanımızı ziyaret etmenin uygun olacağını düşündüğümüz için bu ziyareti gerçekleştirdik. Demokrasiyi ve hukuku özümsemiş ülkelerde, adeta suçluymuş muamelesi göremezsiniz şeklinde konuştu.
Germen başkanlığındaki Aydın Barosu heyeti, Başkan Kamacı"yla görüşmelerinin ardından Başkan Vekili Ercan Atasoy"u ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.
Kamacı'ya destek ziyareti
Aydın Baro Başkanı Sümer Germen, görevden uzaklaştırılan Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacıyı ziyaret etti.

NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:17

GÜNEŞ
07:38

ÖĞLE
13:27

İKİNDİ
16:34

AKŞAM
19:06

YATSI
20:21
SON DAKİKA HABERLERİ
SAYFALARTüm Sayfalar