Apollon Tapınağının önüne yapılacak olan kulübeyle ilgili olarak Bilintur yetkilileriyle görüşüldüğünü söyleyen Başkan Kamacı, “Geçtiğimiz Çarşamba günü görüşmelerimiz oldu. Bize Aydın"daki kuruldan yazı getirecekler”dedi.
Kamacı, İlçedeki turizm belgeli tesislerle ilgili olarak yöneltilen bir soru da, “İlçemizdeki tesislerin toplam yatak sayısı 25 bin... Yıldızlı otel sayımız ise az. 7 tane turizm belgeli tesis olduğunu söylediniz. Bu belgeler otellerin başvurusu ve talebine göre yapılıyor. Tur operatörlerin böle bir talebi olursa yani otelin, Turizm belgeli tesis olmasını talep ederse o zaman işletmeler bunu yapar. Bunun için de yasal yaptırımlar lazım. Belediye denetimli yerler var. Bu tür yaptırımlar da ilçe, il ya da bölge bazında olabilir ama yaptırım olursa bu düzen kurulabilir” diye cevap verdi.

“2011"DE CHP İKTİDAR, FENERBAHÇE ŞAMPİYON”
Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak ta bilinen Belediye Başkanı Mümin Kamacı toplantının sonunda basın mensuplarına sürpriz yaparak, Fenerbahçeli futbolcularının imzalarının yer aldığı ve bir arkadaşı tarafından hediye edilen çerçeveli formayla basına poz verdi. Başkan Kamacı bu yıl Fenerbahçe"nin Şampiyonluğunu 2 dakikalık ta olsa yaşadıklarını esprili dille anlatırken “2011 yılında hem CHP İktidar olacak, hem de Fenerbahçe Şampiyon olacak” şeklinde konuştu -iha