Kamacı “Kimse bize altın tepside Belediye bırakmadı, şehrimiz köy zihniyetinden kurtarıp Belediyecilik anlayışıyla yönettik ve yaptığımı her türlü çalışmanın arkasındayız” dedi.
Göreve geldiklerinde Belediyenin 252 Trilyon borcu olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mümin Kamacı” Biz görevde bulunduğumuz süre içerisinde belediyeyi borçlandırmadık, hiçbir yerden kredi almadık, sadece halkın parasıyla halka yatırım yaptık. Piyasaya borcumuz yok. Biz öyle bahsedildiği gibi Altın tepside bir belediye almadık” şeklinde konuştu.
Aldıkları kararlarda halka danıştıklarını ifade eden Mümin Kamacı sözlerini şöyle sürdürdü, “Şehrin modern bir yapıya kavuşması için de halkımızla beraber karar aldık. Önceden Didim"e bir yat dahi yanaşmıyordu. Biz göreve geldiğimizde Gümrük binasını yaptık ve buranın faaliyete geçmesi için çalışmalar başlattık. Hükümetimizde sağ olsun buraya 2 memur atadı. Bazı siyasilerde biz istedik yapıldı, istemeseydik yaptırmazdık diye söylemlerde bulunuyor. Didim başka bir ülkenin şehri mi? Şimdi yakın zamanda seçimler var. Ben tüm aday olan arkadaşları temiz siyaset yapmaya çağırıyorum. Siyaseti dürüst şekilde yapalım”