Törene eşi ile katılan Didim Belediye Başkanı mümin Kamacı çiçeklerle karşılanırken, Didim"de ilk bayan meclis üyesi sıfatı taşıyan Şehriban Karakış ve Özlem Aydın"a da çiçek sunuldu.
Güven tazeleyen Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı"nın oldukça neşeli olduğu gözlenirken töreni düzenleyenlere teşekkür etti. Başkan Kamacı seçim çalışmalarına ve alınan sonuca da değinirken “Biz seçimlere göreve geldiğimiz 1 Nisan 2004 tarihinde başladık. Günde 100–200 kişiyle görüştük. Hep hakla iç içe olduk. Mazlumun, garibanın yanında olduk. Halkımıza hep iyi hizmete vermeye çalıştık. 1989"dan bu yana Didim"de olmayanı başardık. İlk Kez bir Belediye Başkanı üst üste ikinci kez seçildi. Bunu sizler yaptınız. En yakın rakibimize 5 bin oy fark attık. Biz göreve geldiğimizden bu yan en iyi en kaliteli hizmeti en ucuza sizlere getirmeye çalıştık” dedi.
Bundan sonra işlerinin daha da zor olduğunu belirten Kamacı “Bizler bu kadar büyük oy farkını düşünerek rehavete kapılmayacağız bu bizim için sıkıntı. Artık daha çok çalışmalıyız. Sizler bundan sonra bizlerin hizmetlerini takip edip gün gelip eleştireceksiniz, gün gelip uyaracaksınız. Bizler hizmeti sizin için yapıyoruz. Son bir haftadır gördüğüm bu ilgi ve sevgi beni çok duygulandırdı. Benim kapım nasıl 5 yıl boyunca herkese açıksa bu dönemde de aynı olacak. Göstermiş olduğunu ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum ve emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.
Konuşmaların ardında kokteyl geçildi. Başkan Kamacı kutlamaları kabul etti.