John Wick serisinin üçüncü filmi Parabellum geçtiğimiz hafta sonu vizyona girdi. Filmin açılış gişesi, John Wick serisinin en yüksek gelirine ulaştı. Serinin dördüncü filmi de geliyor. Gelen haberlere göre John Wick 4 onaylandı ve vizyon tarihi belli oldu. 21 Mayıs 2021'de Keanu Reeves'in canlandırdığı John Wick yeniden intikam peşinde koşacak.

John Wick 4, vizyon tarihiyle birlikte duyuruldu!

Henüz John Wick 3 Türkiye'de yeni vizyona girmişken, ‘'John Wick"in yapım şirketi Lionsgate, serinin dördüncü bir filmle devam edeceğini duyurdu, üstelik bir de vizyon tarihi verdi, 21 Mayıs 2021'de Keanu Reeves'in canlandırdığı John Wick yeniden intikam peşinde koşacak.

Halen gösterimde olan "John Wick: Chapter 3 – Parabellum" açılış haftasında 66 ülkede 35 milyonluk gişe yapmış bulunuyor. Filmin Keanu Reeves tarafından canlandırılan kahramanı eski tetikçi John Wick'i bu filmde, peşindeki suikastçilerden kaçmaya çalışırken izliyoruz.

Bildiğiniz gibi 3. filmin sonunda Winston bize ihanet etmiş ve Yüksek Şura'ya sadakatini kanıtlamak için bizi Continental çatısından aşağı atmıştı. Ancak macera orada sonlanmadı. Çünkü Yüksek Şura'ya "haddini bildirmek" için yanıp tutuşan Bowery King, Wick'i adeta yerden kazıdı. Dördüncü film, üçüncü film gibi doğrudan final sahnesinden başlar mı bilemiyoruz ancak John Wick'in iyileşmek için zamana ihtiyacı olduğu kesin. Winston'ın bu ilginç hamlesinin ardından ise beklenmedik bir plan da çıkabilir.

Yönetmenliğini Chad Stahelski'nin yaptığı filmde Reeves dışında Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon, Ian McShane ve Lance Reddick rol alıyor.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU