Alevi Dernekleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Köşk yetkilisi S.C. yürüyüş yapıp bildiri dağıtan kişilerden şikayetçi oldu.
Edinilen bilgiye göre, daha önce yükümlülüklerini yerine getirmedikleri gerekçesi ile Alevi Dernekleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği"nden ihraç edildiği ileri sürülen ve aralarında bayanların da bulunduğu bir grup ellerinde taşıdıkları “Temiz Toplum, Temiz Siyaset için Elele, Aleviler Satılık Değildir” yazılı pankart ile yürüyüş yapıp bildiri dağıttılar. Olayı duyan, Alevi Dernekleri Köşk Temsilciliği yetkilileri grubun dernekleri ile bir bağlantısı olmadığını ileri sürerek, derneğin ismini kullanarak bildiri dağıtan gruptan şikayetçi oldular.
Olaydan sonra gözaltına alınan şahıslar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Öte yandan Umurlu Beldesi"nde AK Parti Belediye Başkan Adayı Rıza Posacı, halk toplantısı yaptığı sırada, G.B (19) isimli bir kişi tarafından saldırılmak istendi. Elinde satır olduğu ileri sürülen şahıs partililer tarafından linç edilmek istendi. Jandarma tarafından el konulan olayda ortam sakinleştirilirken, her iki olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.