Söke Belediye Meclis Salonu"nda gerçekleşen ilaç teslim töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken, İlçe İzci Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Ertuğrul, izci liderleri ve 100 civarında izci öğrenciler bulunurken; ilaçları Söke Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Levent Tuna ve Meclis Üyesi İbrahim Muslu teslim aldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğdayeken, Sökeli izcileri örnek kampanyalarından dolayı kutlarken; bu davranışın izcilerden başlayıp, tüm Söke"ye yayılması gerektiğini söyledi.
İlköğretim çağında kendisinin de izci olduğunu ve izcilerin çevre ve doğaya karşı sorumluluk duygularını yakından bildiğini dile getiren Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna; izcilere ilaç toplama kampanyasından dolayı teşekkür etti.
Sökeli izcilerin ilaç toplama kampanyasında oldukça duyarlı yaklaştıklarını dile getiren Söke İzci Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Ertuğrul; toplanan ilaçların son kullanma tarihlerinin kontrol edildiğini ve ayıklanarak Söke Belediyesi"ne teslim edildiğini ifade etti. Ertuğrul, Sökeli izcilerin sorumluluk projelerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.