Türkiye’de akıllı telefon üreticisi sayısının hayli kısıtlı olduğu bilinen bir gerçek. Bu üreticiler içerisinde en çok öne çıkanı ise General Mobile diyebiliriz. Bir süredir sessizliğini koruyan General Mobile kısa bir süre önce GM 20 Pro isimli modelini satışa sunmuştu.

Daha önce GM 20 Pro’nun incelemesi ve oyun performansı için birer video hazırlamıştık. Takipçilerimizden gelen istek üzerine bu telefon için bir de kamera performansı videosu çektik.

Peki General Mobile’ın nasıl bir kamera performansı bulunuyor? Bu sorunun yanıtını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

General Mobile ile ilgili sorularınızı bu videonun altında bizlerle paylaşabilirsiniz. Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon sağlıyor.  

Bu arada dip not olarak şunu da belirtmek gerekiyor. General Mobile önümüzdeki dönemde yeni modellerle tekrardan karşımıza çıkabilir. En azından bu konuda bazı dedikoduların olduğunu biliyoruz.

İlerleyen günlerde GM 9 Pro ve GM 20 Pro üzerine bir karşılaştırma videosu da hazırlamaya çalışacağız. Gündem yoğunluğuna göre şimdilik tarih belli olmasa da ajandamızda böyle bir içeriğe yer verdiğimizi de sizlerle paylaşalım.

Peki sizler General Mobile GM 20 Pro hakkında neler düşünüyorsunuz? Dilerseniz düşüncelerinizi bizlerle yorum olarak paylaşabilirsiniz. Eğer video hakkında kafanıza takılan bir soru olursa da bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin. Şimdiden keyifli seyirler.