Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Apple analisti Ming-Chi Kuo, son tahminlerinde iPhone 14 serisinin çentik yerine delik tasarımına sahip iki cihaz içerebileceğinin sinyallerini verdi.

Apple, önceki serilere kıyasla iPhone 13'teki çentik boyutunu zaten azaltmıştı. 14 için çentik yerine delikli bir tasarım düşünülmesi çok şaşırtmadı.

Kuo'dan alıntı yapan 9to5Mac raporuna göre, tasarım yenilemesi ilk olarak iPhone 14 Pro ve iPhone Pro Max'te veya yeni nesil Apple akıllı telefonların en iyi iki cihazında görülecek.

Aynı zamanda cihaz için de bazı detaylar verildi. Apple analisti her iki cihazında 48MP geniş kameraları olacağını söyledi. Bunlar, daha uygun fiyatlı 6,7 inç iPhone ile 2022'nin ikinci yarısında piyasaya sürülecek. 2022'nin ilk yarısı için 5G destekli yeni bir iPhone SE piyasaya sürülebileceği de bir başka söylenti.

 Apple yeni nesil iPhone'larından 'mini' lakabının kaldırılacağı yönündeki söylentileri yeni seri için netleştirecek. iPhone 14’de mini cihaz üretilmeyecek. iPhone 14 serisinde bir iPhone 14 ve bir iPhone 14 Max bulunurken, üst seviye sürümler mevcut adlandırmaya iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max ile devam edecek.

Henüz iPhone 13 piyasaya çıkmışken 14 ile ilgili bilgilerin verilmesi kullanıcıları meraklandırmaya yetti. Bakalım yeni nesil iPhone’lar ne gibi yeneliklerle karşımıza çıkacak.