Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Teknoloji devi Apple geçen hafta heyecanla beklenen ve aylardır takip edilen en yeni akıllı telefonlarını ve tabletlerini içeren iPhone 13 serisini piyasaya sürdü. Yeni modellere olan büyük ilgi sonucunda oldukça fazla ön sipariş oluştu. Beklenenin üzerinde ön sipariş oluşmasından dolayı iPhone 13'ün bazı çeşitleri için teslimatlar Ekim ayının son günlerine doğru gecikecek. iPhone 13 Pro'yu şimdi ön sipariş vermeye karar verenler en erken tarih olarak 22 Ekim’de yani yaklaşık bir ay içinde alabilecekler.

Yeni iPad mini'nin gelecekteki sahipleri siparişlere daha geç kavuşacak.

Apple, 5 Kasım'a kadar bazı listeleri göndermeye başlayacak ancak ücretsiz gravür hizmetini seçmek, varış süresini 10 gün daha geciktirecek.

Hem iPhone 13 Pro hem de iPhone 13 Pro Max modelleri için renk seçimi, bellek seçenekleri veya operatör servislerinden bağımsız olarak yavaş teslimat alıyor. iPhone 13 mini ve iPhone 13 alacaklar için teslimat tarihleri ise ​​çok daha erken ancak o bile 11-13 Ekim’i buluyor.

Apple’ın yoğun ilgi gören ve uzun zamandır beklenen akıllı telefon ve tablet serisi iPhone 13 serisindeki iPhone 13 Pro ve iPad mini için gecikmeli teslimat durumu sadece Amerika Birleşik Devletleri ile sınırlı değil, Fransa, Almanya ve Birleşik Krallık gibi diğer önemli pazarlardaki tüketiciler için de durum aynı.