Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Apple'ın ne kadar büyük bir marka olduğunu bir kez daha anlamamız için son birkaç haftanın gündemine göz atmamız fazlasıyla yeterli. Öyle ki neredeyse son iki haftadır Apple'ın yeni akıllı telefon modeli iPhone 13'den başka bir şey konuşamaz olduk.

Öncesinde ne zaman çıkacak, özellikleri ne olacak derken telefonun tanıtılmasına yakın en önemli gündem maddesi iPhone 13 ne kadar olacak sorusu oldu. Bu sorunun yanıtını maalesef ülkemiz için yüzümüzde acı bir gülümseme ile öğrenmiş olsak da, şimdilerde internette dolaşan bir söylenti, renkli akıllı telefon sevenleri bir nebze de olsa mutlu edecektir.

Henüz resmi olarak duyurulmayan ancak Apple'a yakın kaynaklardan servis edilen bilgilere göre, yakında satışa sunulacak olan iPhone 13'ler arasında pembe renk seçeneğinin de bulunacağı konuşuluyor.

Bugüne kadar siyah, mor, mavi, beyaz, beyaz, kırmızı renkleri resmi olarak duyurulan yeni iPhone 13'ün kataloğuna bir de pembenin eklenmesi, akıllı telefon kullanıcılarının tercihini etkileyeceği kesin. Bununla birlikte bu kadar fazla renk seçeneğinin olması, insanların akıllarının karışmasına neden olması da muhtemel. Ancak iPhone 13 satın almayı düşünen birisinin en son dert edeceği konu da herhalde, hangi renk akıllı telefon alacağı sorunudur değil mi? Bakalım Apple, yeni renk modelini resmi olarak ne zaman duyuracak.