Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Bildiğiniz üzere bazı sosyal medya platformlarında etiketleme yaparak sevdiklerinizi de içeriğinize dahil etmeniz mümkün. Ancak arkadaşlarınızın sizi Instagram üzerinde fotoğraf ve videolarda etiketlemesinden rahatsız olabilirsiniz? Peki Instagram’da etiketlendiğiniz fotoğraflarınızı gizleyebileceğinizi biliyor musunuz? Bu yazımızda Instagram'da etiketlendiğim bir fotoğrafı veya videoyu profilimde nasıl gizlerim? sorusunun yanıtını basit adımlarla anlatıyoruz.

Günümüzün popüler fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram'da, paylaşımlarınıza farklı kullanıcıları etiketlemeniz mümkün. Ancak kullanıcılar farklı nedenlerle Instagram üzerinde arkadaşları tarafından etiketlendiği fotoğraf ve videoları gizlemek isteyebilir.



Tahmin edeceğiniz gibi, bu anlamda Instagram fotoğraf gizleme özelliği ile hem etiketlendiği fotoğraflarını gizlemek isteyenlerin hem de eklediği bazı fotoğrafların görünmesini istemeyenlerin derdine derman olmuştur. Etiketlendiği paylaşımlarını nasıl kaldıracağını bilmeyen kullanıcılar arama motorlarında Instagram’ da ” etiketlendiğim fotoğrafları profilimden gizlemek için ne yapmalıyım? Instagram'da etiketlendiğim bir fotoğrafı veya videoyu profilimde nasıl gizlerim? gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. Biz de Teknolojioku olarak bu konunun çözümünü adım adım anlatıyoruz.